Zece motive pentru care PSD (Ciuma Rosie) este dusmanul de moarte al Romaniei

Armata de troli insetati dupa banul public, condusa de Liviu Dragnea, ataca Romania de pe zeci de fronturi, simultan, concertat, fara mila! In plan intern, in doar o jumatate de an de cand zombii lui Daddy au preluat guvernarea, au creat un deficit de 15 miliarde de euro, au distrus singurele companii profitabile ale statului si au aruncat in aer toate directiile de dezvoltare creionate in mandatul scurt al guvernului tehnocrat, iar pe plan extern, izoleaza Romania de UE, NATO si SUA si o apropie periculos de Grupul Visegrad si de Moscova!



1. Proiectele de legi strambe clocite in mintea de comunistoid sofisticat a lui Tudorel Toader pentru ingenuncherea Justitiei la nivelul slitului penalilor din politica.
2. Lacomia ticaloasa prin care reia atacul la Rosia Montana, fara sa tina cont de patrimoniul UNESCO si vointa populara!
3. Ciclica majorare a accizeor la carburanti pentru a masca eterna impotenta de a aduce bani la buget prin investitii.
4. Imprumuturi de peste 10 miliarde de euro pentru a putea platii doar pensiile si salariile bugetarilor, precum si celelalte bazaconii ale Programului de Guvernare marca Daddy.
5. Pensiile speciale ale acolitilor si obedientilor Sistemului post pcr-ist.
6. Nationalizarea pilonului II de pensii.
7. Infiintarea Fondului Suveran de Investitii ca paravan mascat pentru devalizarea si instrainarea unor companii profitabile ale statului roman.
8. Penetrarea sistemului atat pe orizontala cat si pe verticala cu incompetenti si corupti, nepoti, soferi si "balerine"...
9. Feudalizarea Romaniei prin incurajarea si finantarea discretionara a baronilor locali
10. Modificările aduse Codului Fiscal care favorizează firmele de casă, asociate cu ineficienţa ANAF, conduc spre falimentul Romaniei


Romani, daca va iubiti Patria si aveti nadejde in Dumnezeu, nu lasati Ciuma Rosie sa distruga  si viitorul copiilor vostri.Prezentul este compromis de acesti talhari, alogeni, straini de acest Neam, o clica de tradatori de tara, in solda unor interese oculte! Doar strada ii mai poate opri! 

JOS: