Adrian Nastase si coruperea sexuala a tinerilor muncitori, sau LGBD: varianta 1975

In fatidicul an 2004, cand omnipotentul Adrian Nastase pierdea fraiele puterii dupa un mandat de premier absolutist, in celebrul New York Magazin aparea un articol fulminant, semnat de Aurel Sergiu Marinescu, intitulat "Nastase Scatiul"...Citindu-l, romanii au inteles ce continea misterioasa foaie pe care Traian Basescu i-a inmanat-o contracandidatului sau la alegerile prezidentiale, episod ce a intrigat intreaga opinie publica a momentului, mai ales dupa ce toata lumea a constat cum i-a cazut fata arogantului Nastase, la contactul cu cele scrise acolo. Veridicitatea celor scrise este cu atat mai mare, cu cat Sergiu Marinescu a fost unchiul lui Nastase.



Documentul  era declaratia data de istoricul, scriitorul si eseistul I.D Suciu in fata organelor de militie pe data de 21 februarie 1975: „Subsemnatul…, fiul lui Dumitru si Ofelia, nascut la 3 august 1917,de profesie scriitor…domiciliat in str. Pompiliu Manoliu 13, sect. 3, declar: in februarie 1973 am fost arestat si in iunie am fost condamnat pentru inversiune sexuala, la 2 ani si 4 luni, eliberindu-ma in 9 ianuarie 1975…Fiind intrebat despre relatiile mele anterioare, si anume: Radu Ionescu, Adrian Nastase, Sorin Titel, Ion Dinescu, Al. Demetriad, precizez ca stiu despre ei ca sint pederasti, cu exceptia lui Sorin Titel”. 

Notorietatea care a precedat celebritatea politica a sinucigasului ratat, Adrian Nastase s-a declansat in clasa a XII-ea, pe cand semna in revista Magazin istoric, niste articole, cu adevarat interesante despre istoria medievala a regiunilor Transilvania si Banat. Opinia publica a acelor ani, se minuna de adancimea si greutatea argumentelor prin care tanarul elev Adrian Nastase isi construia retorica, debrodand de cunostinte cu accente academice, dar aproape nimeni nu stia atunci, ca adevaratul autor, nu era imberbul, ci iubitul sau, profesorul de istorie I.D Suciu,  de la Universitatea din Bucureşti, epurat din cadrele universitare în 1946, condamnat politic de trei ori şi binecunoscut ca un specialist în istoria medievală a Banatului şi Transilvaniei, dar si un impatimit homosexual.

(I.D. SUCIU)

Un episod tenebros din biografia celui mai corupt premier al Romaniei post decembriste, stiut doar de  cativa militieni, de ofiterul de securitate care l-a racolat ulterior si apoi de opinia publica, dupa  "evenimentul dosarul" creat de Traian Basescu la TVR in campania din 2004. Conform dosarului de la Militie, I. D Suciu si Adrian Nastase  racolau  tineri muncitori, pe care ii atrageau in mrejele homosexualitatii. 

Iata un pasaj din articolul unchiului Marinescu:  "Tinerii racolati, adusi in casa lui Suciu, se intreceau in betii si orgii, printre partide de sex si perversiuni sexuale. Cum a aflat Militia, rămane (incă) o mare enigmă. S-o fi lăudat vreunul dintre tinerei? Vecinii au raportat activităti suspecte sectoristului? Sau Suciu era deja cunoscut sectiei de Moravuri? Cert este că militienii au a căzut in mijlocul unui asemenea dezmăt, după ce inainte, de pe o scară a unei masini de pompieri, se fotografiase pe fereastră totul. A urmat ancheta, in care vinovatii principali erau I. D. Suciu si Adrian Năstase, ca racolatori si corupători. Pană in seara procesului, asa s-a stiut, dar a doua zi a urmat bomba: acuzat – Ion D. Suciu, martor al acuzării – Adrian Năstase! I.D. Suciu, pentru inversiuni sexuale si corupere a unor bravi fii ai clasei muncitoare, a fost condamnat la 8 ani. După executarea pedepsei, au urmat alti 6 ani deportare in Bărăgan, Suciu fiind considerat un pericol social."

(A.NASTASE)

Surse din cadrul fostului Departament de Informatii Externe, pretind ca cel care l-a facut basma curata, pe cel cu lenjeria intima maro, a fost Ristea Priboi, cel care l-a racolat prin santaj pe Adrian Nastase. 

Dupa ce a devenit premier si cel mai puternic om din Romania, Adrian Nastase a impus o regula stricta, celor care ravneau sa faca parte din cercul 0 de Putere si anume: initierea in placerile interzise ale rectului incordat si ale cearsafului cacaniu...

-in curand, un nou episod intrigant cu Eugen Bejenariu si alti ministri cu optiuni sexuale incerte-