Umbrele KGB si GRU asupra serviciilor secrete romanesti

Imediat dupa preluarea puterii de catre grupul Iliescu, in structurile de securitate din Romania  au fost plasati in posturi de varf, ofiteri cu dubla comanda, aflati in slujba Kremlinului, racolati fie inainte de 1989, fie dupa ce Ion Iliescu le-a dat mana libera lui Nicoale Militaru, Vasile Ionel, Dumitru Penciuc, Marin Pancea, Stefan Kostyal, Dumitru S. Nicolae, toti agenti KGB sau GRU, sa formeze noi ofiteri, pusi sa jure insa si pe steagul mamei Rusia, nu doar pe al Romaniei.


Doar desecretizarea arhivelor SIE, DSS si PCR pot aduce lumina, intrucat structurile acestui aparat colosal creat de K.G.B. in Romania, bantuie si astazi pe coridoarele puterii militare, economice si simbolice (biserica si mai ales masonerie) influentand factorii de decizie politica in favoarea Kremlinului.


Anatoli Golitin, un defector sovietic si un specialist in materie de dezinformare strategica a K.G.B., avertiza, inca din 1984, ca mai intai va avea loc o „liberalizare” in Europa Centrala si de Est, apoi retragerea unuia sau mai multor state din Pactul de la Varşovia pentru a mima structurile actuale ale NATO si pentru a le inlocui cu un sistem european de securitate colectiva. 


Principalul tel va fi acela de a rasturna in mod ireversibil echilibrul mondial al puterilor. Glsnostul si Perestroika lansate de Mihail Gorbaciov au dus in final, in raportul de forte URSS-NATO, la ceea ce avea sa-i declare politologul rus Gheorghi Arbatov, in 1989, unui general american, in timpul unei vizite la Bonn: „O sa facem un lucru nemaipomenit, o sa va lipsim de dusmanul vostru!”.

(Gheorghi Arbatov) 

Profetia lui Gheorghi Arbatov este cu atat mai interesanta in conditiile in care politologul rus, care este si directorul Institutului din Moscova pentru Statele Unite si Canada, a fost identificat ca fiind ofiter acoperit al Directiei Principale I a K.G.B., cu nume de cod VASILI. Iata ce scrie Lev Nevrozov in cartea „The Kremlin and the Western Politico Cultural Establishment: .„In partida sa de sah pentru dobandirea dominatiei mondiale, Kremlinul si-a sacrificat stapanirea asupra Europei de Est, a efectuat un schimb de piese pentru a-si asigura o mai buna penetrare a economiei si tehnologiei Europei occidentale” K.G.B, rebotezat F.S.B., si-a mutat cartierul general in Kremlin si conduce Rusia din umbra. 



Noile servicii secrete ruse renasc din „cenuşa imperiului”, devenind din ce în ce mai active şi mai agresive, extinzându-se rapid peste hotare, mai ales in tarile membre N.A.T.O.